Muschiță de porc portugheză
Reteta de muschi de porc portughez se poate face in aproximativ 1 ora. Această rețetă face 4 porții cu 673 de calorii, 54 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 2,98 USD per porție, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați crenguțe de rozmarin, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79%. Rețete similare includ cotlete de porc portugheze, medalioane de porc portugheze și carne de porc portugheză cu scoici.
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un castron mare; stropiți cu 1 lingură ulei.
Se presara cu 1/2 lingurita piper si 1/4 lingurita sare; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 40-45 de minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați vinul roșu, vinul de porto, prunele și rozmarinul. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 25-30 de minute.
Scoateți rozmarinul și aruncați-l.
Transferați într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Pus deoparte.
Presărați carnea de porc cu piper rămas și sare. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas; îndepărtați și păstrați la cald.
Adăugați bulionul, crema de brânză, amestecul de smântână și prune în tigaie; gatiti la foc mediu-mic pana se omogenizeaza. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti si amestecati 8-10 minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Serviți carnea de porc și sosul cu cartofi.
Ornați cu rozmarin suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cu carne, tocanele și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechile de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat pentru sărbători memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu un fler de gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.