Muschiță de porc cu sos de ciuperci Marsala

Muschiță de porc cu sos de ciuperci Marsala
Mușchiul de porc cu sos de ciuperci Marsala necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 238 de calorii, 26 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Un amestec de muschi de porc, ciuperci chanterelle, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 89%. Rețete similare sunt Muschiul de porc cu sos de ciuperci Marsala, Fripturile de muschi cu ciuperci, Sos Marsala și Muschiul de porc în sos Marsala.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ciupercile uscate și apa fierbinte; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați ierburile uscate, pudra de usturoi, 1/4 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ierburi UscateIerburi Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se presara peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Într-o tigaie mare, rumeniți muschii în 2 linguri de ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
În aceeași tigaie, căliți ciupercile și ceapa feliate în uleiul rămas până când ciupercile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adauga vinul, bulionul si sarea ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scurgeți ciupercile chanterelle; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Tăiați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Se orneaza cu patrunjel daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista