Muschiță de porc cu sos de ciuperci Marsala
Mușchiul de porc cu sos de ciuperci Marsala necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 238 de calorii, 26 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Un amestec de muschi de porc, ciuperci chanterelle, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 89%. Rețete similare sunt Muschiul de porc cu sos de ciuperci Marsala, Fripturile de muschi cu ciuperci, Sos Marsala și Muschiul de porc în sos Marsala.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ciupercile uscate și apa fierbinte; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați ierburile uscate, pudra de usturoi, 1/4 linguriță de sare și piper.
Se presara peste carnea de porc.
Într-o tigaie mare, rumeniți muschii în 2 linguri de ulei pe toate părțile.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile și ceapa feliate în uleiul rămas până când ciupercile se rumenesc.
Se adauga vinul, bulionul si sarea ramasa.
Scurgeți ciupercile chanterelle; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga carne de porc.
Acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Scoateți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Tăiați carnea de porc și serviți cu sos.
Se orneaza cu patrunjel daca se doreste.