Mușchiul de porc cu sos de ciuperci Marsala necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 238 de calorii, 26 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Un amestec de muschi de porc, ciuperci chanterelle, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 89%. Rețete similare sunt Muschiul de porc cu sos de ciuperci Marsala, Fripturile de muschi cu ciuperci, Sos Marsala și Muschiul de porc în sos Marsala.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ciupercile uscate și apa fierbinte; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați ierburile uscate, pudra de usturoi, 1/4 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ierburi Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se presara peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, rumeniți muschii în 2 linguri de ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
În aceeași tigaie, căliți ciupercile și ceapa feliate în uleiul rămas până când ciupercile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se adauga vinul, bulionul si sarea ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scurgeți ciupercile chanterelle; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Tăiați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ