Muschiuță de porc cu Ketchup și Marmeladă de Ceapă
Muschiu de porc cu ketchup și marmeladă de ceapă este un fel principal care servește 8. O porție conține 250 de calorii, 32 g de proteine și 11 g de grăsime. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și luați ceapă, ulei de sâmburi de struguri, ulei de sâmburi de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum muschiuș de porc umplut cu fenicul cu glazură de miso-marmeladă, cotlete de porc în saramură de bere cu marmeladă de ceapă și muschi de porc cu marmeladă de caise și ceapă uscate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru carnea de porc: Clătiți muschiul de porc pentru a îndepărta reziduurile și uscați cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare, piper și praf de usturoi.
Încinge uleiul de sâmburi de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie sigură pentru cuptor, de preferință cu un capac. Se prăjește muschiul de porc pe toate părțile, lăsând fiecare parte netulburată în primele minute înainte de a o întoarce, pentru a permite condimentelor să se integreze în suprafața cărnii. Acoperiți tava și transferați la cuptor. Prăjiți, acoperit, până când furculița este fragedă, aproximativ 1 1/2 oră, sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 160 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți capacul și creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F timp de aproximativ 10 minute pentru a lăsa friptura să se rumenească.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească și gătiți la 170 de grade F. Felați.
Pentru marmeladă: În timp ce carnea de porc este la cuptor, faceți marmeladă.
Încinge uleiul de sâmburi de struguri la foc mediu într-o tigaie mică.
Adăugați ceapa și reduceți focul la mic. Se lasă să se caramelizeze încet, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă ketchup și sare și piper, după gust, și se mai lasă la fiert încă 10 minute pentru a reduce și a se îngroșa.
Adăugați ulei suplimentar înainte de servire dacă marmelada pare prea păstoasă.
Serviți marmeladă peste carne de porc feliată.