Muschiulet Umplute Cu Ciuperci
Muschiulet umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 230 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci, Muschiulet de porc umplute cu ciuperci sărate, și Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Îndepărtați slănina; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Scurgeți, rezervând 1 lingură de picături. În picături, sotează ciupercile, ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de pesmet, pătrunjel și slănină.
Tăiați o fantă pe lungime la trei sferturi din drum prin filet. Puneți ușor umplutura în buzunar; închideți cu scobitori.
Combinați untul și parmezanul; întindeți deasupra și părțile laterale ale cărnii. Apăsați firimiturile de pâine rămase pe amestecul de unt.
Așezați carnea pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 15 minute. Se acoperă și se coace timp de 1 oră sau până când carnea atinge gradul dorit de coacere (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%).
Lăsați să stea 10 minute și îndepărtați scobitorii înainte de feliere.