Muschiulet prăjit cu ciuperci prăjite
Muschiulet prăjit cu ciuperci saut fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,95 USD pe porție. O porție conține 445 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, piper, herbes de provence și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de muschi de vita hranite cu iarba cu ciuperci Sot, Friptură file de muschiulet de vita cu ciuperci saut, și Muschiulet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați muștarul, 1 linguriță de ierburi, 1/4 linguriță de piper și usturoi și acoperiți carnea de vită cu amestec.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti timp de 2 minute pe 1 parte sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Transferați carnea de vită în cuptor; coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ciuperci, 1/4 linguriță ierburi, 1/4 linguriță piper și sare; gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați bulion și coniac; se fierbe 4 minute sau până se îngroașă ușor.
Tăiați carnea de vită în cruce în 8 bucăți; serviți cu ciuperci.