Muschiulet de vițel cu crustă de ierburi și rădăcină de țelină și Sformato de pere cu sos de vișine
Planta Crusted vițel muschiulet si radacina de telina si pere Sformato cu sos de cirese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 765 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cimbru, mușchi de vițel, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină de țelină și salată de pere, Salată De Pere Și Rădăcină De Țelină, și Fripturi de mușchi de vită cu Gratin de rădăcină de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Periați ramekinele de 4 (3 inci) cu unt și înveliți cu pesmet proaspăt, atingând și rezervând excesul. Într-o oală mare cu apă clocotită, curățați rădăcina de țelină cu un vârf de sare, usturoi și cimbru timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Proaspăt
Telina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din apă folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa tocată și rădăcina de țelină, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Telina
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scoateți din căldură. Într-un castron mediu, bateți ouăle și bateți în pere, pătrunjel tocat, piure de cartofi, amestec de rădăcină de țelină și sare și piper. Umpleți ramekin pe jumătate cu amestec de rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Telina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați 1 cub fontina în mijloc, apoi terminați umplerea ramekinului cu amestec de rădăcină de țelină și acoperiți cu pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Telina
Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a face sosul de cireșe: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați șobolani și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
10
Adăugați 1/2 cană din cireșe, melasă, vin de port și stoc de vițel. Reduceți sosul la 1 cană. Se strecoară sosul printr-o sită chinois sau cu ochiuri fine într-un bol curat și se amestecă untul pentru a termina. Sezon, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
Port
Jumătăți De Nuci Pecan
4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați cireșele rămase în sos. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Pentru a face carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Ungeți vițelul cu muștar Dijon. Se condimentează cu sare și piper și se rulează în ierburi mixte. Într-o tigaie mare, încălzită pe mediu-înalt, adăugați ulei de măsline și căutați vițelul pe toate părțile. Terminați să se răcească în cuptorul preîncălzit până la mediu rar, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți carnea din tigaie și lăsați să se odihnească. Felie de vițel chiar înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Pe un platou mare de servire, aranjați sformato de rădăcină de țelină pe fundul platoului, așezați carnea de vițel feliată deasupra și stropiți cu cireșe și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Jumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)