Muschiulet de vițel cu crustă de ierburi și rădăcină de țelină și Sformato de pere cu sos de vișine
Planta Crusted vițel muschiulet si radacina de telina si pere Sformato cu sos de cirese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 765 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cimbru, mușchi de vițel, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină de țelină și salată de pere, Salată De Pere Și Rădăcină De Țelină, și Fripturi de mușchi de vită cu Gratin de rădăcină de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Periați ramekinele de 4 (3 inci) cu unt și înveliți cu pesmet proaspăt, atingând și rezervând excesul. Într-o oală mare cu apă clocotită, curățați rădăcina de țelină cu un vârf de sare, usturoi și cimbru timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Proaspăt
Telina
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți din apă folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa tocată și rădăcina de țelină, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Telina
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din căldură. Într-un castron mediu, bateți ouăle și bateți în pere, pătrunjel tocat, piure de cartofi, amestec de rădăcină de țelină și sare și piper. Umpleți ramekin pe jumătate cu amestec de rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Telina
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 1 cub fontina în mijloc, apoi terminați umplerea ramekinului cu amestec de rădăcină de țelină și acoperiți cu pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Telina
Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a face sosul de cireșe: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șobolani și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
10
Adăugați 1/2 cană din cireșe, melasă, vin de port și stoc de vițel. Reduceți sosul la 1 cană. Se strecoară sosul printr-o sită chinois sau cu ochiuri fine într-un bol curat și se amestecă untul pentru a termina. Sezon, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
Port
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
4 Căni De Făină De Grâu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați cireșele rămase în sos. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Pentru a face carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Ungeți vițelul cu muștar Dijon. Se condimentează cu sare și piper și se rulează în ierburi mixte. Într-o tigaie mare, încălzită pe mediu-înalt, adăugați ulei de măsline și căutați vițelul pe toate părțile. Terminați să se răcească în cuptorul preîncălzit până la mediu rar, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți carnea din tigaie și lăsați să se odihnească. Felie de vițel chiar înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Pe un platou mare de servire, aranjați sformato de rădăcină de țelină pe fundul platoului, așezați carnea de vițel feliată deasupra și stropiți cu cireșe și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)