Muschiulet de vițel cu crustă de ierburi și rădăcină de țelină și Sformato de pere cu sos de vișine

Muschiulet de vițel cu crustă de ierburi și rădăcină de țelină și Sformato de pere cu sos de vișine
Planta Crusted vițel muschiulet si radacina de telina si pere Sformato cu sos de cirese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 765 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cimbru, mușchi de vițel, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină de țelină și salată de pere, Salată De Pere Și Rădăcină De Țelină, și Fripturi de mușchi de vită cu Gratin de rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Periați ramekinele de 4 (3 inci) cu unt și înveliți cu pesmet proaspăt, atingând și rezervând excesul. Într-o oală mare cu apă clocotită, curățați rădăcina de țelină cu un vârf de sare, usturoi și cimbru timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
TelinaTelina
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți din apă folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa tocată și rădăcina de țelină, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
TelinaTelina
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din căldură. Într-un castron mediu, bateți ouăle și bateți în pere, pătrunjel tocat, piure de cartofi, amestec de rădăcină de țelină și sare și piper. Umpleți ramekin pe jumătate cu amestec de rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați 1 cub fontina în mijloc, apoi terminați umplerea ramekinului cu amestec de rădăcină de țelină și acoperiți cu pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
TelinaTelina
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Pentru a face sosul de cireșe: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați șobolani și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
10
Adăugați 1/2 cană din cireșe, melasă, vin de port și stoc de vițel. Reduceți sosul la 1 cană. Se strecoară sosul printr-o sită chinois sau cu ochiuri fine într-un bol curat și se amestecă untul pentru a termina. Sezon, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
PortPort
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați cireșele rămase în sos. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Pentru a face carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Ungeți vițelul cu muștar Dijon. Se condimentează cu sare și piper și se rulează în ierburi mixte. Într-o tigaie mare, încălzită pe mediu-înalt, adăugați ulei de măsline și căutați vițelul pe toate părțile. Terminați să se răcească în cuptorul preîncălzit până la mediu rar, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Scoateți carnea din tigaie și lăsați să se odihnească. Felie de vițel chiar înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Pe un platou mare de servire, aranjați sformato de rădăcină de țelină pe fundul platoului, așezați carnea de vițel feliată deasupra și stropiți cu cireșe și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista