Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape

Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 798 calorii, 34G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, jalapeincrosos, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape, Filet de vită cu semințe de Ancho și fenicul, și Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile.
Instrucțiuni
Configurați un grătar pentru grătar indirect, cu cărbunii pe o parte și încălziți la 45
Într-un castron, amestecați untul, șalotele, jalapeos și pudra de chile; condimentează cu sare.
Se transferă pe o foaie de folie de plastic și se rulează într-un buștean gros de 1 1/2 inch; la frigider timp de 15 minute.
Într-un castron, amestecați zahărul brun, boiaua, piperul și 1 lingură de sare. Frecați carnea de vită cu amestecul de condimente. Ungeți grătarul și grătați carnea de vită direct peste cărbuni, rotind, până se carbonizează, 12 minute.
Îndepărtați carnea de vită de cărbuni. Acoperiți și grătiți timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 13
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Grătiți pâinea direct peste cărbuni până la prăjit.
Întindeți pâinea cu jumătate din untul ancho-jalapeo. Feliați untul rămas și transferați-l pe o farfurie.
Feliați carnea de vită și serviți cu pâinea prăjită și untul ancho-jalapeo.