Muschiulet De Vita Cu Rozmarin Ars

Muschiulet de vita cu rozmarin ars ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 219 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, unt, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc ars în tigaie cu sos Balsamic de rozmarin și portocaliu, Pan Seared Orange & Rosemary porc muschiulet [asta dacă ești suficient de răbdător pentru a ajunge la acel punct...], și Muschiulet de vita cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi; gatiti 8 minute, rotind la fiecare 2 minute.
Transferați carnea de vită într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați rozmarin, șalotă și usturoi în tigaie. Gatiti, amestecand constant, 30 de secunde.
Adăugați vin și bulion; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana se reduce la 1/3 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.