Muschiulet de vita cu ghimbir-Shiitake unt maro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 930 calorii, 42G de proteine, și 80g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fripturi de file mignon, sake, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Bruschetta de vită cu unt brun, Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, și Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează filetele după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Căutați fripturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați fripturile în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau la coacerea dorită. Când fripturile sunt gata, lăsați-le deoparte să se odihnească într-un loc cald în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul, se gătește ușor până când este parfumat și translucid, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ciupercile shiitake și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă sake și mirin; reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
8
Se amestecă restul de 1/2 cană de unt. Odată topit, reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți până când untul devine maro auriu închis, 6 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)