Muschiulet de vita cu ghimbir-Shiitake unt brun

Muschiulet de vita cu ghimbir-Shiitake unt maro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 930 calorii, 42G de proteine, și 80g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fripturi de file mignon, sake, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Bruschetta de vită cu unt brun, Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, și Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Condimentează filetele după gust cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să fumeze. Căutați fripturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau la coacerea dorită. Când fripturile sunt gata, lăsați-le deoparte să se odihnească într-un loc cald în timp ce terminați sosul.
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul, se gătește ușor până când este parfumat și translucid, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Adăugați ciupercile shiitake și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se toarnă sake și mirin; reduceți la jumătate.
Se amestecă restul de 1/2 cană de unt. Odată topit, reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți până când untul devine maro auriu închis, 6 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, amestecă arpagicul.
Serviți sosul peste fripturi.