Muschiulet De Porc Parmezan

Muschiulet De Porc Parmezan
Muschiulet de porc parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 216 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 112 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, filet de porc, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Muschiulet De Porc Parmezan, Brânză De Porc Parmezan, și Brânză De Porc Rapidă Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul transversal în 12 felii, cu o grosime de aproximativ 3/4 inci.
2
Așezați fiecare felie pe suprafața tăiată și aplatizați cu călcâiul mâinii până la grosimea de 1/2 inch.
3
Combinați firimiturile, parmezanul, sarea și piperul; felii de porc de dragat pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare în tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează carnea de porc timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte; scoateți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați ceapa, usturoiul și dovleceii sau dovleceii în tigaie și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista