Filetul de porc marinat asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 619 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de gheață, sare kosher, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Marinat Muschiulet De Porc Din Asia, Muschiulet De Porc Marinat Asiatic {Bonne Maman Giveaway!}, și Marinat muschiulet de porc BBQ.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, oțetul de vin de orez, pasta de chile, ghimbirul, usturoiul, scallions și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De Chili
Coaja De Portocala
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați carnea de porc în castron și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați cotletele să stea în marinată câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Înveliți o tigaie mare cu ulei și aduceți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți cotletele din marinată, scuturând orice exces. Rezervați marinada. Căutați cotletele 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați tigaia pe cel mai fierbinte arzător.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați marinada în tigaie-ar trebui să fiarbă instantaneu. AVERTISMENT: Acest lichid trebuie adus la fierbere pentru a ucide orice bacterie din sucurile de carne crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Opriți căldura.
11
Așezați 2 cotlete pe o farfurie, lingurați câteva picături de marinată deasupra și serviți cu mazăre de zahăr și spanac cu ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare. Configurați un castron cu apă cu gheață bine sărată. Albiți mazărea în apă clocotită până când sunt fierte, dar încă crocante, apoi aruncați-le imediat în apa cu gheață sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Scoateți-le din apa cu gheață și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Înveliți o tigaie mare cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați ghimbirul, usturoiul și scallions și gătiți la foc mediu-mare până când scallions sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
16
Adăugați mazărea de zahăr și aruncați pentru a acoperi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
17
Adăugați spanacul și aruncați cu mazărea până când spanacul începe să se ofilească.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.