Muschiulet De Porc La Gratar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar. Această rețetă face 2 porții cu 477 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați concentratul de tamarind, sosul de soia, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele de marinată în ceașcă de măsurare și amestecați pentru a combina.
Așezați filetul de porc într-o pungă de plastic, sigilabilă.
Se toarnă marinata peste muschiulet și se sigilează punga. Marinați peste noapte la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber sau preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți filetul de porc din marinată și uscați-l.
Ungeți uleiul de măsline pe grătar și peste carne pentru un plus de aromă. Rezervați marinada. Grătați filetul până la fiert, aproximativ 30 de minute până la 40 de minute la foc mediu. Sau prăjiți la cuptor timp de 35 până la 45 de minute. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia în bucăți de servire de 2 inci.
În timp ce carnea este la grătar, aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță mică, apoi coborâți focul și fierbeți ușor până se reduce la aproximativ 2 linguri. Se amestecă ocazional.
Stropiți o cantitate mică de marinată peste fiecare bucată de carne.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.