Muschiulet De Porc Din Sud

Muschiulet De Porc Din Sud
Filetul de porc sudic este un lactate gratuit felul principal. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 380 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper măcinat, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Carne De Porc În Stil Sudic, Muschiulet De Porc În Stil Sudic, și Biscuiți Din Mușchi De Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de pâine panko, fulgii de pătrunjel, praful de usturoi, pudra de ceapă și ardeiul negru împreună într-un bol. Înmuiați feliile de filet în amestecul de firimituri pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie și prăjiți carnea de porc până când stratul de firimituri se rumeneste și carnea de porc nu mai este roz în interior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc ar trebui să citească cel puțin 145 grade F (65 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista