Muschiulet de porc cu sos de prune
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc cu sos de prune ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, filet de porc, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de prune, Filet De Porc Cu Sos De Grătar De Prune, și Muschiulet De Porc Prăjit Cu Sos De Prune.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sare de usturoi, condimente de pasăre și piper negru. Condimentează toate părțile filetului; deoparte.
Adăugați vin alb, sos de prune și amidon de porumb într-un aragaz lent; bateți pentru a combina.
Așezați ambele filete în aragaz și presărați restul de condimente frecați deasupra.
Gatiti la mare timp de 4 ore.
Lăsați mușchiul să se odihnească cu 25-30 de minute înainte de feliere. Feliați felii groase de 1/2 inci într-un unghi.
Serviți filetul feliat fierbinte cu sos de prune stropit deasupra.