Muschiulet de porc cu sos de ceapa-Balsamic

Filetul de porc cu sos de ceapă-Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 158 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschiulet de porc cu ceapa balsamica-Fig Relish, Muschiulet de porc cu sos balsamic de smochine, și Muschiulet De Porc Cu Sos Balsamic De Fructe De Padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți filetele din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac de grătar ,la foc mare (400 până la 50
6 până la 7 1/2 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Serviți cu sos de ceapă-Balsamic.