Muschiulet de porc cu sos de barbeque Guava este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 520 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, muștar dijon, papaya și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de guava Bourbon, Filet de porc cu glazură picantă de Guava, și Filet de porc la grătar a la Rodriguez cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo.
Instrucțiuni
1
Marinați carnea de porc peste noapte în vin, oțet balsamic și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Preîncălziți grătarul la înălțime. Când este fierbinte, periați filetele de porc cu ulei de măsline și căutați fiecare parte timp de aproximativ un minut. Coborâți focul la mediu și gătiți, acoperit, timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte, perindând generos cu sosul de grătar guava cel puțin de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Guava
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți filetele de porc de pe foc, glazurați cu un alt strat gros de sos de grătar și lăsați să se odihnească pe o farfurie timp de cel puțin 5 minute. Apoi feliați filetele în medalioane de 1 inch. Carnea de porc trebuie servită caldă cu o parte de salsa de papaya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ananas Obișnuit
Dressing Japonez De Susan Preparat
Dientes De Ajo
4
Într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele sosului. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional cu o lingură de lemn până când pasta de guava se dizolvă și ingredientele se combină pentru a forma un sos gros, siropos, 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei. Dacă nu utilizați imediat, refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guava
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron mediu. Aruncați, acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 90 de dolari.