Muschiulet de porc cu făină de porumb-crustă de plante medicinale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă de făină de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 290 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de porumb, salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc prăjit cu o crustă de plante medicinale, Muschiulet De Porc Glazurat Cu Caise Cu O Crustă De Ierburi Și Semințe De Muștar, și Filet de porc pe biscuiți din făină de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 260°. aliniați o foaie de copt cu folie grea; ceață cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, pătrunjelul, Salvia, usturoiul, uleiul și sarea; se amestecă bine. Pat filet uscat. Apăsați amestecul de făină de porumb pe filet, acoperindu-l complet.
Transferați în foaia de copt pregătită și prăjiți timp de 10 minute. Folosind clești, întoarceți cu grijă filetul și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 63°, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Îndepărtați filetul pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia și servi.