Muschiulet De Porc Cu Compot De Mere Carolina

Filetul de porc cu compot de mere Carolinan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, unt, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 6 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare sunt Friptură De Carne De Porc Cu Compot De Mere Carolinan, Filet de porc cu compot de slănină de mere, și Muschiulet de porc prăjit cu compot de mere-Bacon și mămăligă de Squash Butternut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Presărați sare și piper peste carnea de porc.
Așezați filetele pe un suport de sârmă ușor uns într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 500 timp de 18 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 150 (mediu-rar). Acoperiți filetele ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Se servește cu compot de mere Carolina.