Muschiulet De Porc Cu Ciuperci

Muschiulet De Porc Cu Ciuperci
Muschiul de porc cu ciuperci necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 228 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de supă de ciuperci aurii condensate, cartofi, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muschiulet De Porc Cu Ciuperci, Filet de porc cu sos de ciuperci, și Filet de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați supele; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
3
Serviți cu piure de cartofi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista