Muschiulet De Porc Chinezesc
Filetul de porc chinezesc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 274 calorii, 48G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, filete de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați Muschiulet De Porc Chinezesc, Filet De Porc Chinezesc La Grătar, și Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați filetele într-un vas de sticlă puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați împreună sos de soia, sos hoisin, sherry, sos de fasole neagră, ghimbir, zahăr, usturoi, ulei de susan și pulbere de cinci condimente.
Se toarnă marinata peste carnea de porc și se întoarce la înveliș. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți filetele din frigider în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Coaceți carnea de porc în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până la coacerea dorită.
Se lasă să stea 10 minute, apoi se taie în diagonală în felii subțiri.