Muschiuletul de porc ars Shichimi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 3.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 711 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pastă miso, ghimbir, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc tăiat în tigaie cu compot de rubarbă, Muschiulet de porc ars cu condimente de cacao freca, și Medalioane de muschiulet de porc ars cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Între timp, amestecați semințele de susan alb și negru împreună cu pulberea togarashi; deoparte. Se condimentează filetele cu sare, apoi se presează în amestecul de susan până se acoperă complet. Căutați filetele pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan Negru
5 Uncii De Ceață Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați filetele pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C), 20 până la 25 de minute. Când ați terminat, îndepărtați carnea de porc și lăsați să se odihnească timp de cinci minute într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În timp ce carnea de porc se prăjește, pregătiți sosul fierbând șalotele, ghimbirul, sucul de lămâie și vinul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când se reduce la aproximativ 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați crema și continuați să fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
6
Se toarnă amestecul într-un blender, împreună cu sosul de soia și miso. Se amestecă la viteză mică timp de 10 secunde până se curăță, apoi se adaugă încet untul, câteva cuburi odată cu blenderul care rulează până când este încorporat. Condimentează după gust cu sare și păstrează-l într-un loc cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Miso
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a servi, feliați filetul în medalioane și turnați sosul cald deasupra; serviți imediat.