Muschiu de vita umplut

Muschiu de vita umplut
Mușchiul de vită umplut necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 6,96 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 712 calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Dacă aveți la îndemână muschi de vită, unt, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiu de vită umplut , Mușchiu de vită umplut și Mușchiu de vită umplut cu crab .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie medie, topiți untul și gătiți ceapa sau ceapa la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc mic aproximativ 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Lasa sa se raceasca.
5
Fluture mușchiul de vită tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2 inch de cealaltă parte. Pune carnea de vită deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Pentru a umple muschiul, deschide carnea de vita si presara in interior sare si piper si unge cu sos de soia. Turnați amestecul de ciuperci în centrul muschiului. Aduceți cele 2 părți ale muschiului în sus și în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Folosind sfoară de măcelar, legați muschiul împreună la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
7
Puneți muschiul într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Se prăjește timp de 40 de minute pentru rar mediu.
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați felii de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista