Muschiu de vita umplut
Mușchiul de vită umplut necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 6,96 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 712 calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Dacă aveți la îndemână muschi de vită, unt, eșalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiu de vită umplut , Mușchiu de vită umplut și Mușchiu de vită umplut cu crab .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie medie, topiți untul și gătiți ceapa sau ceapa la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc mic aproximativ 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Fluture mușchiul de vită tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2 inch de cealaltă parte. Pune carnea de vită deoparte.
Pentru a umple muschiul, deschide carnea de vita si presara in interior sare si piper si unge cu sos de soia. Turnați amestecul de ciuperci în centrul muschiului. Aduceți cele 2 părți ale muschiului în sus și în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Folosind sfoară de măcelar, legați muschiul împreună la intervale de 2 inci.
Puneți muschiul într-o tigaie.
Se prăjește timp de 40 de minute pentru rar mediu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Tăiați felii de aproximativ 1 1/2 inci grosime.