Muschi De Porc Umplut În Stil Asiatic

Muschi De Porc Umplut În Stil Asiatic
Muschiul de porc umplut în stil asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 766 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, pesmet, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Muschi De Porc La Grătar În Stil Asiatic, Vinete Umplute Asiatice Cu Hash De Porc (Sau Curcan) În Stil Hawaian, și Asiatice La Grătar Muschi De Porc.

Instrucțiuni

1
Tăiați coapsa de porc prin căile de lungime Centrală, având grijă să nu tăiați până la capăt. Deschideți folosind un ciocan de carne de porc până la o grosime egală.Umplutură-topiți untul într-o tigaie, adăugați țelină, șalotă și usturoi, gătiți până se înmoaie ceapa, adăugați caise, salvie, pesmet, amestecați pentru a combina, adăugați stoc în apă clocotită pentru a se dizolva, turnați în amestecul de pesmet și amestecați pentru a combina bine.Puneți umplutura peste o jumătate din carnea de porc și apăsați amestecul în jos, pliați cealaltă jumătate deasupra, fixați-o cu bucătăria la intervale regulate, puneți-o într-un vas rezistent la cuptor.Gatiti intr-un cuptor preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute s.In o cratiță combină ingredientele sosului și amestecă până se amestecă mierea, în ultimele 20 de minute din timpul de gătit al cărnii de porc se toarnă sosul peste coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați coapsele și înfășurați-le în folie pentru a se încălzi, turnați sucurile din tampon într - o cratiță, adăugați hoisina suplimentară și apă, aduceți la fierbere, amestecați puțină apă cu făina de porumb și adăugați la sos, amestecați până când amestecul se îngroașă, serviți peste pork.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Serviți: feliați carnea de porc gros și serviți peste legume prăjite, stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista