Muschi De Porc Portocaliu-Chipotle La Gratar

Muschi De Porc Portocaliu-Chipotle La Gratar
Grilled Orange-Chipotle cotlet de porc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei iute chipotle în sos adobo plus 1 lingură, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, Fajitas De Porc Cu Chipotle Portocaliu La Grătar, și Carne De Porc Cu Chipotle Portocaliu La Grătar Și Orez Brun.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/4 cană suc de portocale, ulei de măsline, zahăr brun închis, chipotles în adobo, sos adobo, usturoi și sare în borcanul unui blender. Puree până când chipotles și usturoiul sunt complet tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați coapsa de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Se toarnă marinada orange-chipotle, se sigilează și se aruncă pentru a acoperi bine coapsa cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4
Se pune la frigider și se marinează timp de 6 ore până peste noapte, întorcându-se ocazional.
5
Se toarnă marinada din pungă în cratiță mică. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se reduce la foc la mediu și se gătește până când sosul a redus volumul la jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Se prăjește carnea de porc peste partea fierbinte a grătarului până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc în partea rece a grătarului și periați cu sos de portocale-chipotle. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când un termometru de citire instantanee citește 140 F când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei de porc, cu 15 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți din grătar, lăsați să stea 15 minute; feliați și serviți cu sos rezervat de portocale-chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista