Muschi De Porc Cu Saramură Portocalie

Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, muschiul de porc cu saramură portocalie ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 271 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar, Muschi de porc cu ghimbir și cimbru, și Muschi de porc Sarat la gratar.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă și coaja într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Se toarnă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Adăugați 2 căni de apă rămase, 4 căni de suc, sare, zahăr și 1/4 cană de sos de soia, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Adăugați gheață și carne de porc; sigiliu. La frigider timp de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Combinați marmelada, 2 linguri de suc și 1 lingură de sos de soia într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 10 secunde sau pana se topeste marmelada.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Așezați carnea de porc pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); coaceți încă 45 de minute.
Periați glazura uniform peste carnea de porc; coaceți încă 5 minute sau până când termometrul este introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 155 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Garnisiți cu felii de portocale și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.