Muschi De Porc Cu Saramură Portocalie

Muschi De Porc Cu Saramură Portocalie
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, muschiul de porc cu saramură portocalie ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 271 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar, Muschi de porc cu ghimbir și cimbru, și Muschi de porc Sarat la gratar.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă și coaja într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 2 căni de apă rămase, 4 căni de suc, sare, zahăr și 1/4 cană de sos de soia, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
4
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Adăugați gheață și carne de porc; sigiliu. La frigider timp de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
GheațăGheață
6
Combinați marmelada, 2 linguri de suc și 1 lingură de sos de soia într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 10 secunde sau pana se topeste marmelada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Sos De SoiaSos De Soia
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Așezați carnea de porc pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); coaceți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Periați glazura uniform peste carnea de porc; coaceți încă 5 minute sau până când termometrul este introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 155 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Așezați carnea de porc pe un platou. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Garnisiți cu felii de portocale și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista