Muschi De Porc Cu Saramură Asiatică

Muschi De Porc Cu Saramură Asiatică
Muschiul de porc cu saramură asiatică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 167 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de soia, friptură de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Picantă Cu Saramură De Bere, Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat, și Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați mirin, sos de soia, ghimbir, ardei iute, felii de portocale, ulei de susan și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă friptura de porc, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți carnea de porc și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei. Se usucă. Într-o tigaie medie, rezistentă la flacără, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați friptura de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
6
Transferați friptura în cuptor, cu carnea în sus și prăjiți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Acoperiți carnea de porc foarte slab cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Folosind un cuțit lung și ascuțit și folosind oasele ca ghid, sculptați cu grijă friptura de porc de pe oase într-o singură bucată. Feliați-l subțire înainte de servire. Rezervați suportul pentru coaste pentru o altă masă sau tăiați-l în coaste individuale și serviți-le alături de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții30
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista