Muschi de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland

Muschi de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland. Această rețetă servește 8. O porție conține 382 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de suc de portocale, acompaniament: cracklings de porc, jeleu de coacăze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe Saut, Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Chanterelle-Muștar, și Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar cu miere.

Instrucțiuni

1
Aruncați tulpina centrală din frunzele de dafin, apoi sfărâmați frunzele în râșniță și pulsați cu sare kosher și semințe de fenicul până când frunzele de dafin sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare KosherSare Kosher
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2
Aruncați orice șiruri de pe coapse dacă sunt legate. Aranjați coapsa, cu partea grasă în sus, pe lungime pe o suprafață de lucru. Ținând cuțitul orizontal, faceți o tăietură longitudinală de aproximativ 1 1/2 inci adâncime de-a lungul părții coapsei (nu tăiați până la capăt). Deschideți coapsa ca o carte, apoi uscați-o în interior și în exterior. Frecați 1 lingură de muștar pe toate părțile tăiate, apoi presărați cu 1 linguriță de sare condimentată. Închideți coapsa și legați transversal la intervale de 1 inch cu sfoară. Frecați uleiul de măsline uniform peste friptură, apoi frecați cu muștarul rămas și presărați cu sarea condimentată rămasă, apăsând ușor pentru a ajuta la aderare. Grătar de prăjire cu ulei, apoi transferați carnea de porc, cu partea grasă în sus, în raft așezat în tigaie și marinați, acoperit slab și răcit, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
3
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
În timp ce carnea de porc ajunge la temperatura camerei, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Friptură de porc 25 de minute, apoi se reduce temperatura cuptorului la 325 F și continuă să friptură până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în centrul de carne registre 145 F, 35 la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Transferați carnea de porc într-un platou (tigaie de rezervă) și lăsați să stea, neacoperit, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Dacă există grăsime în tigaie, degresat toate, dar 1 lingura. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1/2 cană de apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Adăugați portul și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
3
Adăugați sucuri de portocale și lămâie, jeleu, ghimbir și sare și gătiți, amestecând, până când jeleul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
JeleuJeleu
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateti impreuna restul de lingura de apa si amidon de porumb intr-o cana, apoi adaugati in tigaie si fierbeti, batand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, apoi se toarnă sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
6
Aruncați șirul din carne de porc. Feliați carnea de porc și serviți cu sos și crăpături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
7
* Disponibil la unele supermarketuri, unele magazine de produse alimentare de specialitate și Niman Ranch (866-808-0340; nimanranch.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
1
Carnea de porc poate fi marinată până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista