Muschi de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland. Această rețetă servește 8. O porție conține 382 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de suc de portocale, acompaniament: cracklings de porc, jeleu de coacăze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe Saut, Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Chanterelle-Muștar, și Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Aruncați tulpina centrală din frunzele de dafin, apoi sfărâmați frunzele în râșniță și pulsați cu sare kosher și semințe de fenicul până când frunzele de dafin sunt tocate mărunt.
Aruncați orice șiruri de pe coapse dacă sunt legate. Aranjați coapsa, cu partea grasă în sus, pe lungime pe o suprafață de lucru. Ținând cuțitul orizontal, faceți o tăietură longitudinală de aproximativ 1 1/2 inci adâncime de-a lungul părții coapsei (nu tăiați până la capăt). Deschideți coapsa ca o carte, apoi uscați-o în interior și în exterior. Frecați 1 lingură de muștar pe toate părțile tăiate, apoi presărați cu 1 linguriță de sare condimentată. Închideți coapsa și legați transversal la intervale de 1 inch cu sfoară. Frecați uleiul de măsline uniform peste friptură, apoi frecați cu muștarul rămas și presărați cu sarea condimentată rămasă, apăsând ușor pentru a ajuta la aderare. Grătar de prăjire cu ulei, apoi transferați carnea de porc, cu partea grasă în sus, în raft așezat în tigaie și marinați, acoperit slab și răcit, cel puțin 12 ore.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de prăjire.
În timp ce carnea de porc ajunge la temperatura camerei, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Friptură de porc 25 de minute, apoi se reduce temperatura cuptorului la 325 F și continuă să friptură până când termometrul introdus în diagonală 2 inci în centrul de carne registre 145 F, 35 la 45 de minute.
Transferați carnea de porc într-un platou (tigaie de rezervă) și lăsați să stea, neacoperit, 25 de minute.
Dacă există grăsime în tigaie, degresat toate, dar 1 lingura. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1/2 cană de apă și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Adăugați portul și fierbeți 1 minut.
Adăugați sucuri de portocale și lămâie, jeleu, ghimbir și sare și gătiți, amestecând, până când jeleul este dizolvat.
Bateti impreuna restul de lingura de apa si amidon de porumb intr-o cana, apoi adaugati in tigaie si fierbeti, batand, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, apoi se toarnă sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Aruncați șirul din carne de porc. Feliați carnea de porc și serviți cu sos și crăpături.
* Disponibil la unele supermarketuri, unele magazine de produse alimentare de specialitate și Niman Ranch (866-808-0340; nimanranch.com).
Carnea de porc poate fi marinată până la 24 de ore.