Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir

Muschiulet de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 402 calorii, 54g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, frișcă, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de Prune-ghimbir, Filet de porc prăjit cu sos de piersici de ghimbir, și Filet de porc prăjit cu sos de tigaie cu stafide-ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, 3 căni de apă și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți; rezervați lichid de gătit.
Transferați morcovii în procesor. Puree până se omogenizează.
Adăugați smântână și ghimbir și procesați pentru a amesteca.
Transferați piureul într-o cratiță mică și grea.
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat în piure pentru a forma consistența sosului gros. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Se macină grosier semințele de coriandru în râșnița de condimente sau în blender.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Apăsați coriandru pe carne de porc, acoperind complet.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente grele la foc mediu-mare.
Adăugați 1 Filet de porc la 1 tigaie și 2 filete de porc la a doua tigaie. Carne de porc brun pe toate laturile și se fierbe până când termometrul introdus în centrul registre 155 F, aproximativ 25 de minute.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch. Puneți sosul pe farfurii. Se acoperă cu carne de porc și se servește.