Muschi de porc alla Napoli

Filet de porc alla Napoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, filete de porc, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Muschi de porc alla Napoli, Cotlet De Porc Alla Pizzaiola, și Cotlet de porc alla Pizzaiola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Carne de porc brună pe toate părțile în tigaie.
Amestecați roșiile, măslinele, vinul, rozmarinul și usturoiul într-un bol.
Se toarnă peste carnea de porc. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți tigaia cu carne de porc în cuptorul preîncălzit și coaceți 30 de minute, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsând amestecul de roșii rămas și sucurile.
Puneți tigaia la foc mediu și amestecați treptat în cremă. Se amestecă constant, se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă. Feliați carnea de porc și stropiți cu sosul de smântână pentru a servi.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.