Muscadine Budinca Tarte

Muscadine Budinca Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu budincă de muscadină. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 565 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de unt, făină auto-crescătoare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Adzuki budinca curve, Tarte Cu Budincă De Fistic, și Sos Muscadine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți 1 bucată și rulați într-un cerc de 16 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați în cercuri de 4 (5 1/2 inci). Potriviți fiecare cerc într-o tigaie rotundă de 4 1/2 inch cu fund detașabil și așezați tigăile pe o foaie de copt. Înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu o furculiță. Repetați procedura cu restul piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți cojile de tartă pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
4
Gatiti zaharul, faina si sucul de Scuppernong intr-o cratita medie la foc mediu, batand constant, pana cand amestecul se acopera cu spatele unei linguri (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec în fiecare coajă de tartă; acoperiți și răciți. Dollop cu frișcă îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista