Muscadine Budinca Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile cu budincă de muscadină. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 565 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de unt, făină auto-crescătoare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Adzuki budinca curve, Tarte Cu Budincă De Fistic, și Sos Muscadine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți 1 bucată și rulați într-un cerc de 16 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați în cercuri de 4 (5 1/2 inci). Potriviți fiecare cerc într-o tigaie rotundă de 4 1/2 inch cu fund detașabil și așezați tigăile pe o foaie de copt. Înțepați fundul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu o furculiță. Repetați procedura cu restul piecrust.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți cojile de tartă pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Gatiti zaharul, faina si sucul de Scuppernong intr-o cratita medie la foc mediu, batand constant, pana cand amestecul se acopera cu spatele unei linguri (aproximativ 5 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec în fiecare coajă de tartă; acoperiți și răciți. Dollop cu frișcă îndulcită.