Musakka de dovlecei cu năut și miel condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Musakka de dovlecei cu naut și miel condimentat. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, miel măcinat, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Merguez-cozi de miel condimentate cu naut, Sos condimentat de miel și orez cu năut, și Miel Și Năut.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați apa și 3 linguri de sare kosher și amestecați până se dizolvă.
Adăugați dovleceii și lăsați la macerat 25 de minute.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat, amestecând des, până când nu rămâne roz, 3 minute.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile, pasta de roșii diluată și pasta de ardei roșu și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă năutul și se gătește 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați dovleceii într-un castron și lăsați să se răcească ușor.
Se presară pătrunjel și mentă și se servește cald sau la temperatura camerei.