Musaca de miel și vinete

Musaca de miel și vinete
Reteta de miel și vinete Moussakan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii prune, vin, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Musaca De Vinete, Musaca De Vinete La Grătar, și Musaca De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați, sareți și clătiți vinetele, dacă doriți (consultați nota "pregătirea vinetelor pentru gătit" de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
2
Puneți cartofii într-o oală și adăugați suficientă apă pentru a-i acoperi. La foc mediu-mare aduceți-le la fierbere și fierbeți ușor timp de 5 minute. Se răcește, se taie în felii de 1/8 inch și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vinetele la uleiul fierbinte câteva felii la un moment dat și saut felii de vinete, întorcându-se după cum este necesar, până când este fraged și ușor colorat, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați într-un raft pentru a se scurge în timp ce sautați vinetele rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugațicarne măcinată și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până când carnea își pierde aspectul crud, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Adăugați roșiile, usturoiul, cuișoarele, scorțișoara, frunza de dafin, ienibaharul, sarea, piperul și aproximativ 1/2 cană de apă. Se fierbe la foc mic până devine gros și aromat,aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
TomateTomate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
5
Adăugați pasta de roșii și vinul roșu și continuați să fierbeți până când vinul a dezvoltat o aromă dulce, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a asambla musaca: împrăștiați firimiturile de pâine într-un vas de copt adânc, dreptunghiular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Puneți un strat de jumătate din feliile de vinete peste firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VineteVinete
9
Adăugați sosul de carne și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
10
Puneți un strat uniform de cartofi feliați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SosSos
11
Adăugați vinetele rămase într-un strat uniform peste sosul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
CarneCarne
12
Se toarnă sosul de brânză peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
VineteVinete
13
Coaceți, neacoperit, până când sosul de brânză este gros și maro auriu și vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați musaca să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de tăiere și servire.
1
Multe rețete vă instruiesc să sareți vinetele înainte de a le găti. Unii spunacest pas este necesar deoarece scoate orice amărăciune din vinete.Credem că este o idee bună, chiar dacă vinetele nu sunt mari sau amare. Extragerea unei părți din umezeala din vinete prăbușește puțin leguma, așa că nu acționează la fel de mult ca un burete pentru ulei atunci când o prăjiți.Curățați vinetele dacă doriți și tăiați vinetele la cerințele necesaregrosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Așezați feliile într-o strecurătoare și puneți strecurătoarea într-o bucată marecastron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Presărați feliile liberal cu sare kosher și lăsați-le să se odihnească până lasarea începe să atragă umezeala la suprafață, aproximativ 20 de minute. Clătiți bine vinetele, lăsați-le să se scurgă și ștergeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
VineteVinete
4
Retipărit cu permisiunea de la One Dish Meals de către Institutul culinar al Americii 2006 Lebhar-Friedman Books
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista