Moussaka reteta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Pentru $3.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 944 calorii. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, busuioc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Musaca, Musaca, și Musaca.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 1/4 cană de ulei; se sotează carnea măcinată fin, ceapa și usturoiul până se rumenesc ușor; adăugați oregano, busuioc, scorțișoară, sare, măsline coapte (dacă se utilizează) și sos de roșii; acoperiți și fierbeți încet aproximativ 30 de minute; descoperiți și fierbeți încet încă 30 de minute.În timp ce sosul fierbe, pregătiți sosul Bechamel (rețeta de mai jos) și vinetele; tăiați capetele din vinete (1 mare sau 2 mici) și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch (dacă utilizați vinete mari, de tip balon, îndepărtați pielea în fâșii cu un cojitor de legume-creând un aspect dungat-cu o parte din coajă lăsată aprinsă și unele oprite. Dacă folosiți stil japonez (cele lungi, Alb-violet), nu vă deranjați deloc să curățați);
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(recomandat: Catalina)
Măsline Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Orz Alb Perlat
2
Așezați pe o foaie de biscuiți și periați cu uleiul de măsline rămas;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați sub broiler și fierbeți până se rumenesc;
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1
rondele de cartofi prăjiți puțin în ulei de măsline până se rumenesc sau,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
pentru mai puține calorii, aranjați feliile de cartofi în tigaia de copt, periați ușor cu ulei de măsline, coaceți timp de 15 minute, continuați cu asamblarea sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
dacă doriți să reduceți caloriile în continuare, fierbeți-le timp de 8 minute; se scurge bine pe hârtie towels.To asamblați: în vasul de copt de 13x9x2 inci, aranjați stratul de cartofi, suprapunându-se ușor, condimentați ușor (va exista un singur strat de cartofi, așa că folosiți-i pe toți); apoi, faceți un strat de vinete; presărați niște parmezan, kaseri (sau cheddar) și pesmet peste vinete; strat de sos de carne, brânzeturi proaspăt rase, firimituri și sos Bechamel până când se top.To faceți sosul Bechamel: în cratiță, topiți untul la foc mediu-mic; bateți făina și gătiți încet până se omogenizează și se fierbe ușor (2-3 minute); adăugați sare și scoateți-l de pe foc; adăugați lapte, șoptind rapid și reveniți la foc; gătiți până când este gros și Bulbuc, șoptind constant; lăsați să se răcească 5 minute, șoptind din când în când pentru a preveni formarea unei piele; încorporați ouăle și brânza rasă cu biciul de sârmă pentru a face sos pufos.Note pentru congelator: odată ce musaca coaptă s-a gătit complet, tăiați bucăți de dimensiunea porției, înfășurați dublu în folie și congelați. Dezghețați în mod obișnuit și reîncălziți în cuptor cu microunde (sau cuptor) pentru o masă delicioasă și rapidă, când este puțin timp să gătiți și cina este gata și așteaptă în congelator!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată