Murături La Frigider: Conopidă, Morcovi, Cukes, Îl Numiți
Muraturi frigider: conopida, morcovi, Cukes, ai nume este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 174 calorii. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castraveți kirby, morcovi tineri de primăvară, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Murături Proaspete La Frigider: Conopidă, Morcovi, Cukes, Îl Numiți, Friptură De Vită Sandwich Cu Cukes Și Murături, și Cukes și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 4 căni de apă la fierbere, reduceți focul astfel încât apa să fiarbă și adăugați usturoiul. Gatiti 5 minute.
Se adaugă oțetul și sarea, se ridică focul și se fierbe, amestecând până se dizolvă sarea.
În 2 borcane clare de 1 litru, așezați câteva crenguțe de mărar. Împărțiți semințele și boabele de piper între borcane. Folosind clești, scoateți usturoiul din saramură și puneți 5 căței în fiecare borcan. Apoi împachetați borcanele pline cu castraveți, morcovi, scallions sau fasole verde, conopidă și ardei iute. Vrei să fie bine umplute.
Aduceți saramura înapoi la fierbere, turnați-o peste legume pentru a acoperi complet, lăsați să se răcească, apoi acoperiți și dați la frigider. Murăturile vor avea un gust bun în doar câteva ore, mai bine după câteva zile. Și vor păstra aproximativ 3 luni.
Fotografie de Kat Teutsch