Murături De Hrean Cu Panglică Albastră
Murăturile de hrean cu panglică albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 10 porții cu 254 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oțet, rădăcină de hrean, castraveți de murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Hrean Cu Muraturi, Murături De Hrean De Modă Veche, și Pâine De Secară Cu Panglică Albastră.
Instrucțiuni
Înmuiați castraveții în apă rece cu gheață timp de 2 până la 3 ore.
Sterilizați 5 (1 litru) borcane cu capace și inele și păstrați fierbinte.
Într-o oală mare, combinați apa, oțetul, zahărul și condimentele de decapare. Se amestecă pentru a dizolva zahărul și se aduce la fierbere.
În timp ce amestecul se încălzește, așezați următoarele lucruri în fiecare borcan: 1 lingură de sare, 2 căței de usturoi, 2 fâșii de hrean și câteva crenguțe de mărar. Tăiați capetele de castraveți și faceți o fantă în pielea fiecăruia, astfel încât saramura să se înmoaie și orice aer să poată ieși. Împachetați castraveții în borcane.
Se toarnă saramura clocotită în borcane până la 1/2 inch de jante. Sigilați cu capace și inele.
Aduceți apa la fierbere în oala în care ați sterilizat borcanele.
Puneți borcanele în apă și opriți focul.
Lăsați-i să stea acolo până când apa este rece. Testați borcanele pentru o etanșare bună apăsând pe centrul capacului. Refrigerați orice borcane desigilate.