Murături Cu Sare Și Zahăr
Murăturile de sare și zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ridichi daikon, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Murături de sare și zahăr, Murături cu sare și zahăr, și Murături super-rapide cu sare și zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți legumele și fructele și aranjați-le în boluri separate; ar trebui să existe aproximativ 1 1/2 căni de fiecare fel.
Înjumătățiți ridichile și feliați-le în pene subțiri.
Tăiați ridichile daikon transversal în felii de aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați castraveții transversal în felii de aproximativ 1/4 inch grosime.
Scoateți coaja de pepene verde și tăiați carnea în felii de 1/3 inch grosime și apoi în pene de 2 inci.
Într-un castron mic, combinați sarea și zahărul și presărați 1/2 linguriță de amestec peste fiecare legumă și pepene verde și aruncați.
Lăsați murăturile să stea timp de 5 până la 10 minute, aranjați separat pe un platou și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
În bucătăria verde de Alice Waters. Drepturi de autor 201