Mure în jeleu de Muscat
Dacă $3.33 pe portie se încadrează în bugetul dvs., murele din Jeleu de Muscat ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 232 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de apă, smântână grea, muscat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Mure În Jeleu De Muscat, Rubarbă și jeleu de Muscat, și Cupe De Vin Berry-Muscat.
Instrucțiuni
Împărțiți murele în 6 pahare; folosesc farfurioare de șampanie de modă veche, cu un randament de aproximativ cană fiecare.
Înmuiați foile de gelatină într-un vas cu apă rece timp de 5 minute.
Puneți vinul, apa, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță, puneți pe foc și amestecați pentru a dizolva zahărul. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 1 minut înainte de a scoate tigaia de pe foc.
Scoateți foile de gelatină și puneți-le într-o ceașcă.
Bateți în jurul paharului de lichid fierbinte în foile de gelatină din ceașcă înainte de a turna gelatina și amestecul lichid în tigaia cu lichid fierbinte, amestecând bine pentru a amesteca. Se lasă să se răcească puțin.
Se toarnă lichidul peste murele din pahare și se dă la frigider până se fixează, 34 de ore, în funcție de cât de rece este frigiderul sau peste noapte.
Se servește cu puțină smântână într-un ulcior, separat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;