Muffuletta Dip
Muffuletta Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salam Oscar mayer, șuncă oscar mayer, pansament lite house și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muffuletta, Muffuletta Dip, și Muffuletta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați măslinele și pansamentul.
Se amestecă următoarele 4 ingrediente; se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu amestec de măsline.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Pazo de Galegos Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pazo de Galegos Albarino]()
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.