Muffuletta Brunch Coace

Muffuletta Brunch Coace
Muffuletta Brunch coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.12 pe portie. O porție conține 384 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână mix original, lapte, Salam Genova și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Muffuletta Brunch Coace, Brunch Ou Coace, și Ou Brunch Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați 8 oz de salam, suprapunându-se ușor, în partea de jos și la jumătatea părții vasului de copt. Se acoperă cu cartofi, amestec de legume, măsline tocate și 1 cană de brânză. Într-un castron mediu, amestecați laptele, amestecul Bisquick, condimentul Italian și ouăle cu furculița sau bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Legume MixteLegume Mixte
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când maro auriu în jurul marginilor și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se presară cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
8
Garnisiți cu cornichons, măsline întregi și salam de 2 oz rămas pe scobitori cu frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista