Muffins Vegan Cu Morcovi De Mere
Muffins Vegan Apple Carrot este un mic dejun care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 283 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toaterețetele necesită zahăr, ulei vegetal, morcovi și scorțișoară. 107 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muffins vegan cu morcovi mărunțiți și mere + meniu săptămânal, Muffins Cu Morcovi Vegani, și Rețetă De Brioșe Cu Morcovi Vegani.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cupele pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe de hârtie.
Într-un castron mare combinați zahărul brun, zahărul alb, făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea. Se amestecă morcovul și mărul; se amestecă bine.
Într-un castron mic amestecati împreună înlocuitor de ou, sos de mere și ulei. Se amestecă în ingrediente uscate.
Puneți aluatul în tigăi pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 5 minute înainte de a le scoate din tigăi pentru a se răci complet.