Mucegai De Var De Afine

Mucegai De Var De Afine
Mucegaiul de var de afine este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de afine, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mucegai De Var De Afine, Formă Festivă De Ananas-Var, și Ananas Cu Susul În Jos Mucegai De Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de gelatină, zahărul, sucul de lămâie și apa clocotită timp de un minut sau până când gelatina este complet dizolvată. Acoperiți și răciți timp de o oră sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Când amestecul de gelatină este gros, bateți cu un tel sau un mixer electric până la culoare deschisă și dublați volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
3
Bateți în topping bătut și pliați în afine. Ungeți ușor o matriță de gelatină de 5 sau 6 căni și umpleți cu amestecul de gelatină. Se răcește timp de 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți cu grijă pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
AfineAfine
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista