Mucegai De Jeleu De Afine

Mucegai De Jeleu De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cranberry Jello Mold. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ananas, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mama Ziua Recunostintei afine jeleu mucegai, Mucegai De Marmură De Afine, și Mucegai De Fructe De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă sosul de afine și ananasul. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt. mucegai de gelatină acoperit cu spray de gătit. La frigider până la setare. Desfaceți pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista