Mucegai De Castraveți Și Grapefruit
Mucegaiul de castraveți și Grapefruit necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 76 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, gelatină, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Castravete Smântână Mucegai, Salată De Grapefruit Cu Castraveți De Avocado, și Salată De Crab De Castraveți-Grapefruit.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare grapefruit în jumătate; îndepărtați secțiunile, rezervând suc. Puneți secțiunile deoparte.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1-1/2 căni.
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amestecul de zahăr, sare și suc de grapefruit. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă complet. Se amestecă oțetul. Se răcește până se îngroașă ușor, aproximativ 1 oră.
Îndoiți secțiunile de castraveți și grapefruit.
Transfer la un 1-qt. mucegai acoperit cu spray de gătit. Se dă la frigider până când este ferm.
Desfaceți pe o farfurie de servire căptușită cu salată, dacă doriți.