Mucegai De Brânză Cremă De Afine
Merișor-cremă de brânză mucegai este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de afine cu fructe de pădure, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Stratificat De Pere-Cremă De Brânză, Mucegai Clasic De Afine, și Mucegai De Sos De Afine.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mediu de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apă rece și scorțișoară.
Scoateți 1 cană de gelatină; se lasă deoparte la temperatura camerei. Frigider rămas gelatină 1-1 / 2 ore sau pana se ingroasa (lingura trase prin frunze impresie certă).
Adăugați mere și sos de afine la gelatina îngroșată; se amestecă ușor. Lingură în matriță cu 6 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 30 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă. (Gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape.)
Așezați crema de brânză într-un alt castron mediu. Adăugați treptat 1 cană de gelatină rezervată, bătând cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți pe placa de servire. Păstrați resturile în frigider.