Mu Shu Salata De Pui Wraps
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați salata de pui Mu Shu. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.93 pe portie. Acest hor d ' oeuvre are 195 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos hoisin, salată de varză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, Salată De Salată De Pui, și Salată De Salată De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente (prin oțet de orez) într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul și ghimbirul în tigaie; sotati 30 de secunde.
Adăugați amestecul de sos de soia și coleslaw; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați pui și 1/4 cană de ceapă la tigaie; gătiți 1 minut sau până când coleslaw începe să se ofilească. Împărțiți amestecul de pui uniform între frunzele de salată; presărați uniform cu restul de 1/4 cană de ceapă și caju.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
2018 Lubanzi Chenin Blanc este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa profundă de paie indică atât prospețimea și complexitatea coapte. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și lychee. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou lychee înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.