Mozzarella proaspătă, roșii de moștenire și pizza cu busuioc

Mozzarella proaspătă, roșii de moștenire și pizza de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, și Ton, Mozzarella Proaspătă Și Pizza Cu Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Puneți busuiocul, usturoiul și 2 linguri de ulei într-un mini robot de bucătărie; pulsați de 3 ori pentru a forma o pastă.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei; puls până la neted.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață înmuiată; străpungeți întreaga suprafață liberal cu o furculiță. Îndepărtați cu grijă piatra de pizza din cuptor. Aranjați aluatul pe piatra de pizza.
Întindeți aproximativ 2 1/2 linguri amestec de busuioc peste aluat. Se acoperă uniform cu brânză, roșii și piper.
Coaceți la 500 timp de 12 minute sau până când crusta este rumenită și crocantă. Se acoperă cu restul de 1 1/2 linguri amestec de busuioc; se presară uniform cu sare.