Mousse Simplu De Căpșuni
Nevoie de un desert fără gluten? Mousse simplă de căpșuni ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Un amestec de sare, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mousse Simplu De Căpșuni, Mousse De Var Simplu, și Plăcintă Simplă Cu Mousse De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile tocate și 1 lingură de zahăr în vasul unui mini tocător sau robot de bucătărie și aruncați ușor.
Lăsați să stea 10 minute. Procesați până la neted.
Se toarnă 2 linguri de apă într-un castron mare și se presară cu gelatină.
Puneți 6 linguri de zahăr, restul de 3 linguri de apă și o picătură de sare într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 240 (aproximativ 4 minute).
Adăugați albușuri de ou în amestecul de gelatină; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1 lingură de zahăr, bătând la viteză mare până se formează vârfuri moi. Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte în amestecul de albus de ou, bătând mai întâi la viteză medie și apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie.
Puneți crema într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în frișcă. Îndoiți amestecul de albus de ou rămas. Îndoiți amestecul de căpșuni. Lingura aproximativ 1/2 cana mousse în fiecare din 6 pahare de desert; rece 2 ore sau până la set.