Mousse De Zmeură În Căni De Ciocolată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., Mousse de zmeură în cupe de ciocolată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru 3,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită acoperire colorată cu bomboane, cuburi de gheață, zmeură și mentă și apă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Mousse De Zmeură În Căni De Ciocolată, Mousse De Zmeură În Căni De Ciocolată, și Mini Mousse de zmeură cupe de ciocolată și un.
Instrucțiuni
Cupe de ciocolată: în cratița mică, încălziți învelișul de bomboane până se topește. Se amestecă scurtarea până când amestecul este neted și amestecat.
Separați baza detașabilă de cupa și secțiunea tijei fiecărui pahar de plastic. Umpleți fiecare tulpină goală cu acoperire cu bomboane, apoi folosiți peria de patiserie pentru a peria acoperirea cu bomboane peste interiorul fiecărei căni. La frigider timp de 10 minute sau până când este setat.
Periați un al doilea strat de acoperire cu bomboane pe interiorul fiecărei căni. Se dă la frigider până se fixează.
Inversați baza de plastic a fiecărui pahar. Umpleți fiecare bază cu un strat de bomboane topit și nivelați cu un cuțit. La frigider timp de 10 minute sau până când este setat.
Scoateți cu grijă cupele de ciocolată cu tulpini din paharele de plastic. Îndepărtați cu grijă fiecare bază de ciocolată de pe baza de plastic. Cu stratul de bomboane topit rămas, atașați partea inferioară a fiecărei tulpini de ciocolată la partea superioară a unei baze de ciocolată.
Lăsați cupele de ciocolată să se stabilească.
Mousse de zmeură: într-un castron mare, amestecați apa clocotită și gelatina până se dizolvă.
Adăugați cuburi de gheață; se amestecă până se topește.
Apăsați zmeura prin sită și aruncați semințele (piureul de zmeură ar trebui să măsoare aproximativ 1/2 cană). Se amestecă piureul de zmeură în amestecul de gelatină. La frigider timp de 1 oră sau până aproape setat. Îndoiți toppingul bătut; dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Tăiați o gaură în colțul pungii de patiserie sau plastic și introduceți vârful de patiserie stea. Umpleți punga cu mousse de zmeură. Puneți mousse în fiecare ceașcă de ciocolată.
Încingeți fiecare cană cu mentă și o zmeură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Mousse poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.