Mousse De Somon Curry

Mousse De Somon Curry
Dacă $1.73 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mousse de somon curry ar putea fi un uimitor fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de curry thailandeză, cremă de brânză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe 2 căni de apă, vin și 1 linguriță. sare într-o tigaie medie. Fierbeți peștele doar până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Scurgeți, răciți, pielea și fulgii.
3
Se toarnă ulei în tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si ghimbirul pana se inmoaie. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut. Amestec de vârtej într-un robot de bucătărie cu lapte de cocos, cremă de brânză, zahăr și 1 linguriță. sare până se omogenizează. Pulse în somon, apoi suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pastă De CurryPastă De Curry
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Se servește răcit, acoperit cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Curran 2009 Grenache Blanc (Valea Santa Ynez; 22 USD). Portocale și caise cu pietre de râu dedesubt și un finisaj picant cu picătură de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenacheGrenache
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Jaffurs 2009 Thompson Vineyard Grenache Blanc (Județul Santa Barbara; 30 USD). Iasomie delicată și pere asiatice deschise la fructe de piatră și lămâie zesty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice PereAsiatice Pere
GrenacheGrenache
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Tangent 2009 Paragon Vineyard Grenache Blanc (Valea Edna; 17 USD). O mulțime de pepene suculent, plus tartă, grapefruit răcoritor și piersică cu o margine de mineralitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
GrenacheGrenache
Pepene GalbenPepene Galben
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista