Dacă $1.73 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mousse de somon curry ar putea fi un uimitor fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de curry thailandeză, cremă de brânză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierbe 2 căni de apă, vin și 1 linguriță. sare într-o tigaie medie. Fierbeți peștele doar până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți, răciți, pielea și fulgii.
3
Se toarnă ulei în tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si ghimbirul pana se inmoaie. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut. Amestec de vârtej într-un robot de bucătărie cu lapte de cocos, cremă de brânză, zahăr și 1 linguriță. sare până se omogenizează. Pulse în somon, apoi suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pastă De Curry
Avocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se servește răcit, acoperit cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Curran 2009 Grenache Blanc (Valea Santa Ynez; 22 USD). Portocale și caise cu pietre de râu dedesubt și un finisaj picant cu picătură de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenache
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Jaffurs 2009 Thompson Vineyard Grenache Blanc (Județul Santa Barbara; 30 USD). Iasomie delicată și pere asiatice deschise la fructe de piatră și lămâie zesty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice Pere
Grenache
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Tangent 2009 Paragon Vineyard Grenache Blanc (Valea Edna; 17 USD). O mulțime de pepene suculent, plus tartă, grapefruit răcoritor și piersică cu o margine de mineralitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Grenache
Pepene Galben
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.