Mousse De Păstrăv Afumat
Mousse de păstrăv afumat este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 416 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de păstrăv, suc de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic, Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days, și Dip De Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de păstrăv și aruncați-o.
Combinați păstrăvul, 1/4 cană smântână grea, suc de lămâie și hrean într-un robot de bucătărie. Pulsează până se combină.
Scoateți într-un castron mic.
Procesați crema de brânză și alte 2-3 linguri de smântână în robotul de bucătărie până când este ușor și pufos.
Îndoiți amestecul de brânză cremă în amestec de păstrăv și condimentați cu sare și piper după gust.
Se servește cu felii de baugette prăjite sau biscuiți de apă.